Proiectul ”Intră în joc, câștigă-ți sănătatea” a ajuns la Bradu

A început cea de-a V-a ediție a proiectului „Intră în joc, câştigă-ţi sănătatea!”. Proiectul sportiv se desfășoară în perioada 4 octombrie – 14 decembrie, fiind inițiat de Instituția Prefectului Argeș, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean. În acest an s-au înscris 287 de echipe, fiind implicaţi aproximativ 2900 de copii din mediul urban şi rural.

Printre evenimentele din acest an se numără și cel de la Baza Sportivă Bradu, competiția având loc pe 11 octombrie, în colaborare cu Primăria Bradu și CS Real Bradu. Festivitatea de deschidere s-a făcut în prezența subprefectului de Argeș Adrian Bughiu, primarului Dan Stroe, viceprimarului Gheorghe Negoi și a directorului Clubului Sportiv Real Bradu Ionuț Nae. La Bradu, în faza gimnazială, au concurat zeci de elevi din mai multe localități, printre care și echipele de handbal și fotbal ale școlii din Bradu.

Scopul acţiunii este de a atrage cât mai mulţi elevi către sport, în sprijinul dezvoltării ariei de selecţie pentru practicarea sportului de performanţă. De asemenea, se urmăreşte educarea tinerilor către un stil de viaţă activ şi îndrumarea lor către sportul de echipă.

Competiţia se desfăşoară la mai multe ramuri – baschet fete şi băieţi, handbal fete şi băieţi, volei fete şi băieţi şi fotbal fete. Se pot înscrie elevi nelegitimaţi la vreun club la disciplina la care participă, meciurile fiind arbitrate de profesori de educaţie fizică şi sport în etapele preliminare şi de către arbitri acreditaţi în fazele semifinale şi finale ale campionatului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here