Realizare Parc Lunca Argeșului 2 și Lunca Argeșului 3, șase stații de așteptare călători transport urban și alte trei noi linii de transport în comun, iată câteva dintre proiectele de hotărâre al căror deviz general actualizat a fost aprobat în ședința Consiliului Local Pitești de joi, 21 martie.

Un important proiect de hotărâre al cărui deviz a fost de asemenea actualizat este cel privind „Integrarea sistemului de e-ticketing pentru transportul public de călători și implementarea de panouri informative în timp real în autobuze pentru a oferi informații de călătorie în timpul acesteia”.

Având în vedere că a fost aprobat regulamentul celei de-a IX-a ediții a concursului „Cea mai frumoasă și cea mai curată asociație de proprietari din municipiul Pitești” putem spune că s-a dat startul acestei așteptate competiții. Primarul interimar al municipiului Pitești, Sorin Apostoliceanu, și-a exprimat dorința de a avea o sarcină deosebit de grea, în a alege din cât mai multe și mai atractive asociații de proprietari pe cele câștigătoare.

Pe ordinea de zi au fost trecute și votate și alte proiecte referitoare la continuarea investițiilor în municipiul Pitești, dar și demararea altora noi. Mai multe informații găsiți pe site-ul Primăriei Piteşti.

Comments

comments