Programul Cornul și Laptele, de luni, în şcolile argeşene

0
249

Pentru anul școlar 2016 – 2017, Consiliul Județean Argeș va asigura continuitatea Programului ”Cornul și laptele” începând de luni, 19 septembrie. Produsele lactate vor fi asigurate de SC Lactag SA, prin subcontractantul SC Dorna SA, iar produsele de panificație de SC Vel Pitar SA, termenii contractuali rămânând aceiași de la data semnării contractelor (2015).

Beneficiarii sunt aproximativ 60.950 de elevi, iar valoarea produselor este de 0,62 lei/produs lactat, respectiv 0,30 lei/produs panificație, fără TVA.

De asemenea, Consiliul Județean Argeș va acorda și în acest an un număr de 300 de burse sociale elevilor și studenților din învățământul de stat și particular, cursuri de zi, în cuantum de 200 lei/lunar. Vor beneficia de acest ajutor elevii și studenții cu o situație materială și socială deosebită, selecția beneficiarilor urmând a fi efectuată de către o comisie constituită prin dispoziția președintelui consiliului județean, în conformitate cu prevederile actelor normative. Bursele vor fi acordate în perioada octombrie 2016 – iunie 2017.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here