La Serviciul Public Comunitar Regim Permise Conducere şi Înmatricularea Vehiculelor Argeş, programările pentru înmatriculări autoturisme si preschimbare permise de conducere au ajuns deja la Septembrie.

Ca urmare a unei decizii luate la nivelul Instituţiei Prefectului, de ceva vreme programările nu se pot face decât online, iar numărul de programari zilnice este limitat. În aceste condiţii, numărul celor în aşteptare creşte de la o zi la alta!

“Rezervare on-line pentru înmatriculări și permise de conducere
Rezervarea se poate efectua numai pentru următoarele 4 luni calendaristice (fără sâmbătă, duminică) cu exceptia sărbătorilor legale. După efectuarea rezervării, aplicația nu va mai permite o altă rezervare decât după expirarea acesteia.
Solicitanţii se vor prezenta la ghişeul de înmatriculări la ora şi data rezervată, având asupra lor dosarul complet de înmatriculare, cartea de identitate şi rezervarea listată.
Rezervările pentru ziua curentă pot fi efectuate doar până la ora 08:00:00” searată pe site-ul Instituţiei Prefectului, la capitolul Îmatriculări.

Referitor la subiect, Instituţia Prefectului, sub semnatura prefectului Emilian Dragnea şi a şefului de la Permise, Emil Angheloiu, au emis urmatorul comunicat oficial de presă.

Având în vedere situația existentă la activitatea de Înmatriculări definitive, provizorii, obținerea și reînnoirea permisului de conducere din cadrul SPCRCIV Argeș vă comunicăm datele de rezervare online pentru următoarele activități:

・ Programare obținere numere provizorii 8 august a.c.;
・ Programare înmatriculări definitive 13 septembrie a.c. ;
・ Programare obținere permis auto proba teoretică 31 august a.c.;
・ Programare obținere permis auto proba practică 12 octombrie a.c. –撤itești și 23, 30 noiembrie a.c. la Câmpulung și Curtea de Argeș;
・ Programare reînnoiri permise auto 26 septembrie a.c. ;

Referitor la posibilitatea reînnoirii de urgență a permiselor de conducere expirate recomandăm posesorilor să se adreseze ghișeelor deschise în București la sediul DRPCIV din str. Pipera nr. 49, unde se află și centrul de producție, urmând ca titularul să primească în aceeași zi permisul reînnoit.

De asemenea recomandăm ca posesorul de permis auto să poarte în permanență alături de permisul auto și dovada programării preschimbării, obținută urmare programării online de pe website-ul www.prefecturaarges.ro.

Precizam că Serviciul județean face eforturi deosebite pentru a onora cât mai multe solicitări din partea cetățenilor, acțiune care în prezent este limitată de posibilitățile tehnice și încadrările de personal. Problemele deosebite pe linie de reînnoire permise și înmatriculări definitive sau provizorie vor fi analizate cu atenție în vederea soluționării.

Vă mulțumim pentru înțelegerea acordată!

Comments

comments