Program special la Zoo în minivacanța de Paști

Grădina Zoologică din Pitești este pregătită să primească vizitatori de sărbătorile de Paști și minivacanța de 1 Mai, programul în această perioadă fiind prelungit pentru cei care doresc să-i treacă pragul.

Astfel, din 26 aprilie 2019 și până pe 1 mai 2019 inclusiv, orele de vizitare sunt între 10,00 și 19,00 în fiecare zi.

În Grădina Zoo există aproape 70 de specii de animale, păsări, reptile, papagali și pești, fiind estimat un număr total de aproape 1800 de viețuitoare.

Se remarcă exemplare unice în țară precum: ursul tibetan, câinele dingo, specii rare de papagali Ara, papagali Călugăr, Kiangi, Watusii, carnivore sălbatice-lei, tigri, lupi, urși bruni, fazani din diferite specii, maimuțe etc.

În cadrul parcului există și un muzeu înființat în anul 2007 și care cuprinde un număr de114 trofee cinegetice (trofee de cerb carpatin, colți de mistreț, trofee de cerb lopătar, blană de urs ) primite în custodie de la Regia Națională a Pădurilor – Romsilva Muzeul Cinegetic al Carpaților Posada R.A.

Prețul biletului de intrare pentru adulți este de 8 lei, iar pentru copii cu vârsta de peste 3 ani, pensionari, elevi și studenți prețul biletului este de 4 lei.

Comments

comments

DISTRIBUIȚI