Potrivit Codului fiscal, impozitele datorate bugetului local, pe clădiri, terenuri şi mijloace de transport, pentru anul în curs se pot plăti în două tranşe egale, până la 31 martie, respectiv, 30 septembrie, inclusiv. Impozitul anual de până la 50 de lei inclusiv, se achită însă într-o singură tranşă, până la 31 martie.

Pentru plata cu anticipaţie, integral, până la 31 martie a impozitelor datorate bugetului local, se acordă o bionificaţie de 10%.

Primăria Piteşti a decis să instituie în zilele de luni, 30, şi marți, 31 martie, un program prelungit de lucru la toate ghişeele de încasare a taxelor şi impozitelor locale. În fiecare dintre cele două zile taxele și impozitele pot fi plătite între orele 8 și 18.

Taxele pot fi achitate atât la Primărie, cât şi la centrele de încasare de la Gară, Casa Cărţii, din Trivale şi din Găvana.
Cine nu poate achita dările până la data menţionată mai are un termen în care să se încadreze, respectiv 30 septembrie inclusiv. După aceea se calculează penalităţi de întârziere.

Comments

comments

DISTRIBUIȚI