Prognoza meteo. Urmează vreme de primăvară, cu temperaturi peste mediile normale ale perioadei

Prognoza meteo. Urmează vreme de primăvară, cu temperaturi peste mediile normale ale perioadei. Meteorologii anunță că până la jumătatea lunii martie, în toate regiunile țării temperaturile vor fi peste mediile normale ale perioadei. Ploile vor lipsi aproape total.

Săptămâna 14.02 – 21.02. Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Regimul pluviometric va fi deficitar în regiunile extracarpatice, dar și local excedentar în nordul și nord-vestul țării, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru acest interval.

Săptămâna 21.02 – 28.02. Temperaturile medii vor fi mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări. Cantitățile de precipitații vor avea o tendință deficitară în cea mai mare parte a țării.

Săptămâna 28.02 – 07.03. Temperatura medie a aerului cu valori mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, în toate regiunile. Și regimul pluviometric estimat pentru această perioadă, va fi deficitar la nivelul întregii țări.

Săptămâna 07.03 – 14.03. În săptămâna 07 – 14 martie, mediile valorilor termice vor fi apropiate de cele normale pentru această săptămână, în cea mai mare parte a țării, posibil ușor mai ridicate în nord-est. Cantitățile de precipitații vor avea din nou o tendință ușor deficitară în majoritatea regiunilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here