Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru perioada 14 ianuarie – 11 februarie. Potrivit meteorologilor, temperaturile vor fi apropiate de cele normale, puțin mai ridicate în partea de sud a teritoriului, unde vor fi și precipitații.

Prognoza meteo 14 – 21 ianuarie 2019
Valorile termice vor fi în general apropiate de cele normale pentru această săptămână, posibil ușor mai ridicate în nord-estul și în sud-vestul extrem al țării și ușor mai coborâte în sud-estul teritoriului.

Prognoza meteo 21 – 28 ianuarie 2019
Temperaturile medii se vor situa ușor peste cele normale pentru această perioadă în sudul și sud-estul țării și vor fi apropiate de mediile climatologice ale intervalului în rest. Regimul pluviometric va fi excedentar la nivelul întregii țări, dar mai ales în jumătatea sudică a teritoriului.

Prognoza meteo 20 ianuarie – 4 februarie 2019
Mediile valorilor termice se vor situa în jurul celor normale pentru această săptămână, posibil ușor mai ridicate în sud-estul teritoriului. Cantitățile de precipitații vor fi excedentare în regiunile extracarpatice și în general apropiate de cele normale pentru această perioadă în rest.

Prognoza meteo 4 – 11 februarie 2019
Temperatura medie a aerului va avea valori în general apropiate de normele climatologice specifice acestui interval, la nivelul întregii țări. Regimul pluviometric va fi în general excedentar în regiunile sudice, estice și de sud-est și apropiat de cel normal al perioadei în rest.

Comments

comments