Prognoza meteo pentru următoarea lună. Vremea va fi extrem de rece în perioada următoare

Prognoza meteo pentru următoarea lună. Vremea va fi extrem de rece în perioada următoare. Valorile termice vor fi mai coborâte decât cele specifice pentru această perioadă, urmând ca spre sfârșitul lunii noiembrie să revină la normal, anunță meteorologii.

Regimul pluviometric va fi local excedentar în regiunile centrale, dar și deficitar în cele sud-vestice, vestice și nord-vestice, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru acest interval.

Săptămâna 15 noiembrie – 22 noiembrie. Temperatura medie a aerului va avea valori mai coborâte decât cele normale pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României

Cantitățile de precipitații vor fi ușor excedentare, local, în regiunile sudice și la munte, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă.

Săptămâna 22 noiembrie – 29 noiembrie. Temperaturile medii vor fi mai coborâte decât cele normale pentru acest interval, la nivelul întregii țări.

Regimul pluviometric va fi în general apropiat de cel normal pentru această perioadă, dar cu posibilitatea unui ușor excedent, local în nord-vest.

Săptămâna 29 noiembrie – 6 decembrie. Mediile valorilor termice se vor situa în jurul celor specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României.

Cantitățile de precipitații estimate pentru acest interval se vor situa în jurul celor normale pentru această perioadă, în toate regiunile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.