Profesoara de canto Monaliza Zegheru, încă un strigăt de ajutor în lupta cu cancerul

Monaliza Zegheru, profesoara de canto în vârstă de 26 de ani de la Centrul Cultural Mioveni, diagnosticată cu cancer agresiv, se află în continuare pe patul de spital din Turcia de unde a suferit deja mai multe opreaţii de îndeplărtare a tumorilor. Lupta sa e abia la jumătate, însă fondurile se împuţinează văzând cu ochii. Aşadar, are în continuare nevoie de sprijiul moral şi financiar al tuturor celor dispuşi să ajute cu cât de puţin.

„AM NEVOIE ÎN CONTINUARE DE AJUTORUL VOSTRU! VĂ ROG, FIŢI ALĂTURI DE MINE!VĂ MULŢUMESC!” este mesajul tinerei bolnave.

Ea a fost diagnosticată la începutul anului cu Rabdomiosarcom Alveolar, o formă de cancer foarte rară şi agresivă. I-au fost afectate sinusurile, ochiul drept, coloana vertebrală şi piciorul drept.

În prezent, Monaliza se afla la Liv Hospital Ulus din Turcia. A fost operată la coloană, femur şi şoldul drept, iar acum urmează tratamentul de chimioterapie, cu speranta să îi fie salvat şi ochiul, şi să poată extirpa tumoarea de la nivelul capului.

Până acum au fost cheltuiţi 47.000 euro şi lupta este abia la jumătate. Cei care doresc să intre în luptă alături de Monaliza pot face donații în următoarele conturi, deschise la BCR:
LEI – RO75RNCB0022095573790004
EURO – RO05RNCB0022095573790003
Titularul contului, Monaliza Ecaterina Zegheru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here