Procurorii D.I.I.C.O.T. Piteşti au destructurat o grupare infracţională specializată în trafic de droguri de risc

Poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate şi procurorii D.I.I.C.O.T din Piteşti au destructurat o grupare infracțională specializată în trafic de droguri care acționa în București și Pitești.

 

Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Piteşti şi procurorii D.I.I.C.O.T . – Serviciul Teritorial Piteşti au continuat activitățile într-un dosar penal ce viza destructurarea unui grup infractional organizat specializat în trafic de droguri de risc, care acționa pe raza județului Argeș și în București.

Astfel, pe 7 martie, polițiștii și procurorii au efectuat două percheziții în municipiul București, la locuințele unui bărbat, de 29 de ani, bănuit că vindea en-gross cannabis altor traficanți din București și Pitești.

În urma perchezițiilor, au fost ridicați 258.265 de lei, 580 de euro și 250 de lire sterline, susceptibili a proveni din vânzarea drogurilor, precum și aproximativ 300 de grame cannabis, 200 de semințe de cannabis și mai multe cântare și ustensile folosite la porționarea drogurilor.

Cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc.

În cadrul aceluiași dosar penal, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Piteşti şi procurorii D.I.I.C.O.T . – Serviciul Teritorial Piteşti au efectuat, în luna februarie a.c. trei percheziții domiciliare, pe raza municipiului Pitești, la domiciliile a trei bărbați bănuiți de săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc.

În urma perchezițiilor, bărbații au fost reținuți, ulterior fiind arestați preventiv pentru 30 de zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here