În ultimele 24 de ore, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai  structurilor municipale şi orăşeneşti de poliţie rutieră au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea conducătorilor auto cu privire la riscurile la care se expun şi îi expun pe ceilalţi participanţi la trafic prin nerespectarea regulilor de circulaţie.

Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 215 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 37.640 lei, au fost reţinute în vederea suspendării dreptului de circulaţie 17 permise de conducere şi au fost retrase 3 certificate de înmatriculare.

Polițiștii din Curtea de Argeș au depistat în tânăr de 32 de ani, din Corbeni, care le-a prezentat, la control un permis fals.  Acesta a fost prins pe strada Traian, din Curtea de Argeş, în timp ce conducea un autoturism, fără a poseda permis de conducere, prezentând la control un permis de conducere ce prezenta elemente vizibile de contrafacere. În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 335, art. 320 şi art. 323 din Codul Penal, iar permisul prezentat a fost ridicat în vederea continuării cercetărilor.

De asemenea, polițiștii Biroului Rutier Curtea de Argeș au depistat un alt bărbat, în vârstă de 42 de ani, din Curtea de Argeș, în timp  ce conducea un autoturism aflându-se sub influența băuturilor alcoolice. Bărbatul a fost condus la Spitalul Curtea de Argeș, pentru recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal, conform art. 336 din Codul Penal.

Comments

comments