Primul centru logopedic pentru copiii cu tulburări comportamentale din Piteşti îşi deschide porţile luni

Lucrurile măreţe se fac cu paşi mici

Veşti bune pentru micuţii speciali din oraşul nostru: centrul logopedic Little Kids îşi deschide porţile luni, 12 noiembrie, începând cu ora 13. Acest centru este menit sa vină în ajutorul copilaşilor cu tulburări comportamentale, atât prin clasicele şedinte de terapie, cât şi printr-un afterschool special destinat celor ce nu sunt primiţi în afterschoolurile clasice.

Centrul este deschis de Asociaţia YouStars Even.

Mulţumită sponsorizarii primite din partea TopGel, 4 copii proveniti din familii cu posibilitati materiale reduse vor putea beneficia bisaptamanal de terapie pe perioada unui an.

“€Dorim sa aducem un strop de bine comunitatii din care venim si nu ne place sa ne rezumam doar la vorbe, noi si actionam. Acesti copii sunt diferiti, dar nu ei nu trebuie exclusi. Lumea trebuie sa inteleaga ca acesti copii au nevoie de mai multa atentie si rabdare, singurul lor pacat fiind acela ca s-au nascut intr-o societate care inca nu este pregatita sa ii imbratiseze pe deplin, societate care de multe ori se afla intr-o apriga negare a existentei acestei conditii speciale, pana la urma, in care micutele suflete inocente se afla.”€

Asociatia YouStars Events a luat nastere in urma cu trei ani, in Pitesti, odata cu primul fan meeting organizat vreodata in orasul nostru, acest eveniment avand scop caritabil. Intre timp, asociatia s-a dezvoltat, ajungand sa organizeze cel mai mare eveniment YouTube din Romania, confirmat de marile posturi national de televiziune. Asociatia nu a lasat la o parte nici partea umanitara, de-a lungul anilor aceasta avand diverse proiecte destinate copiilor sua tinerilor aflati in situatii delicate (leucemie, cancer, deficiente de vedere etc ) .

Centrul logopedic Little Kids se afla pe Str. Intrarea Marasesti, nr. 6.
Program de functionare: de luni pana vineri, între 9 si 18.
Persoana de contact: Camelia NEACSU –€ 0726751877.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here