Preşedintele Consiliul Judeţean, Florin Tecău, se află într-o vizită oficială în China, unde va semna un acord de parteneriat cu oficialităţile din provincia Sichuan.

Pentru a-şi ţine la curent fanii, el transmite aproape în timp real pe … Facebook, unde postează poze şi descrieri ale evenimentelor la care ia parte.

Iată cel mai recent mesaj tranmis azi dimineaţă. Ora noastră!

“Am început astăzi programul vizitei oficiale pe care o desfăşor în provincia Sichuan, China, vizită în cadrul căreia voi avea mai multe întâlniri cu potenţiali parteneri economici, parteneri împreună cu care am putea dezvoltă proiecte benefice pentru dezvoltarea economică a judeţului Argeş.
Pentru început am încercat să mă familiarizez cu atmosfera oraşului Chengdu, capitala provinciei Sichuan. Oraşul, o adevărată metropolă cu peste 15 milioane locuitori, reprezintă o îmbinare perfectă a culturii chinezeşti şi a celei tibetane şi are printre punctele de atracţie urşii panda, opera din Sichuan şi Muzeul Urbanismului şi Planificării Dezvoltării Oraşului Chengdu, pe care l-am vizitat astăzi.”

Comments

comments

DISTRIBUIȚI