BIOPROSTIE Speriat de bolile ce-i bântuie corpul, primarul Dumitru Voicu s-a dat pe mâna unei bioenergeticiene, care, ca să-l scape de tot răul, l-a pus să poarte agăţată de buric o monedă de argint. Dezamăgit de tratamentele medicale ştiinţifice, primarul din Miceşti, Dumitru Voicu, apelează, de ceva timp, pentru a-şi trata problemele de sănătate, la o bioenergeticiană din comună.

Sceptic, edilul nu a apelat de la început la „vraciul” comunal, dar, răpus de o spondiloză, nea Mitică a mers val-vârtej la vecina cu puteri miraculoase. „Fac din două în două zile masaj. Am făcut şase şedinţe şi deja mă simt mult mai bine. Pe la ceafă îmi face masaj cu usturoi şi tot felul de alifii ciudate. Efectele sunt însă extraordinare. În afară de asta, după masaj, fac şi şedinţe de bioenergie. Simt energia cum mă încarcă, cum mi se urcă de la tălpi până la cap. Este aşa…ca o adiere de vânt. Tot această doamnă mi-a zis că, fiind în zodia Vărsătorului, absorb energia negativă de la ceilalţi şi, din acest motiv, îmi scade sistemul imunitar. În preajma mea, ceilalţi se simt bine pentru că scapă de toate aceste energii negative pe care, în schimb, le preiau eu”, ne-a povestit primarul Voicu.

Primarul are argintul viu în el

Convins că doamna bioenergetician Nicoleta repară toată silueta, primarul din Miceşti şi-a dat tot trupul pe mâna acesteia. „De câţiva ani îmi apar, din când în când, pe talpă nişte băşicuţe, care apoi se sparg. Doamna Nicoleta mi-a spus că aceste băşicuţe apar deoarece am probleme cu ficatul şi mi-a recomandat să mănânc numai carne albă, în special peşte, plus nişte ceaiuri aduse tocmai din judeţul Neamţ.
Mai aveam şi o umflătură la buric, iar doamna Nicoleta mi-a găsit leac şi pentru aceasta. M-a pus să port o monedă de argint agăţată de buric, pentru că argintul îmi absoarbe tot răul din corp. Tot acum am aflat şi că am argintul viu în corp, cum se zicea odată. De fapt, mama mi-a spus mai de mult că a mers la o ghicitoare şi aceasta ea spus că mie mi se fac farmece. Nu am crezut-o, dar acum, după ce mi-a confirmat şi doamna Nicoleta că am argint viu în mine, o cred şi pe ghicitoare”.
Dincolo de toate transformările medicale din viaţa sa, Dumitru Voicu este, însă, cel mai încântat de faptul că doamna Nicoleta i-a spus că, în urma tratamentului cu bioenergie o să-l scape şi de chelie, ba, mai mult, pe lângă faptul că o să-i crească un păr des precum peria, nu o să mai aibă niciun fir de păr alb.
Dar cum sănătatea merge mână în mână cu credinţa, bioenergeticiana l-a îndemnat pe primar să facă şi o vizită la Muntele Athos, pentru a-şi purifica sufletul.
Fără să cârtească, nea Mitică şi-a făcut bagajul şi, la vremea când dumneavoastră citiţi aceste rânduri, primarul din Miceşti este deja în drum spre muntele Sfânt.

Comments

comments

DISTRIBUIȚI