Primarul Piteștiului: „Să vă fie rușine! Chiar este cea mai neagră perioadă din istoria arbitrajului românesc!”

Încă o greșeală flagrantă de arbitraj în Liga 1. Penalty evident, chiar sub ochii asistentului. Gaz Metan Mediaș dă lovitura la ultima fază a meciului cu FC Argeș! O greșeală de arbitraj a influențat din nou rezultatul„. Acest titlu din gsp.ro – unul dintre cele mai titrate ziare de sport din România – spune totul despre meciul pierdut aseară de FC Argeș în fața celor de la Mediaș cu scorul de 1 la 2.

Reacția primarului din Pitești, Cristian Gentea, a fost și ea una pe măsura mizeriei arbitrajului din fotbalul românesc.

Cristian Gentea: „În seara aceasta, FC Argeș a ratat o șansă enormă de a trece pe locul 4. Echipa noastră a dat dovadă de imaturitate. Sunt complet dezamăgit, mă simt trădat în toate eforturile mele. Și cred că la fel de dezamăgiți sunt și suporterii piteșteni, cei care așteaptă mult, mult mai mult de la echipă, staff, conducere. Repet, partea financiară este asigurată!

Din păcate, nu putem să nu vedem mizeria din arbitrajul românesc! Atâta timp cât șeful acestui for este un străin, plătit cu bani mulți pentru nimic, fotbalul românesc va fi exact unde e!

Administrațiile publice locale se zbat să aducă sponsori, să completeze veniturile și vin niște neica-nimeni care își bat joc de toată munca. Fără Hațegan, Istvan sau Colțescu, suntem victimele acestei conduceri incompetente! FC Argeș a fost arbitrată impecabil de cei trei doar câte o dată! Atât! În rest, se răspunde la comenzi!!! A avut dreptate primarul de la Mioveni! Ne veți face pe toți să ne reorientăm, că și așa avem destule probleme! După cum au relatat publicațiile sportive (exemplu: Gazeta Sporturilor), Mioveni, Chindia, UTA, acum și Craiova, chiar Gazul etapa trecută, suntem doar „carne de tun”, cobai pentru niște arbitrii care în alte țări nu ar fi buni nici la Liga 4. Păcat, vă bateți joc de noi, vă bateți joc de sport, vă bateți joc de toți cei care iubesc fotbalul! Să vă fie rușine! Chiar este cea mai neagră perioadă din istoria arbitrajului românesc!”

Sursa foto: gsp.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here