Primarul Piteștiului, Cristian Gentea: ”Grigore Turda de la FC Argeș nu e transferabil!”

0
338

În urma rezultatelor excepționale obținute de FC Argeș în ultima perioadă, mai mulți fotbaliști ai echipei din Pitești au intrat în vizorul marilor cluburi. Este și cazul lui Grigore Turda, unul dintre cei mai buni fotbaliști din Liga I în acest moment, dorit insistent de Steaua. Legat de vânzarea lui Turda, primarul Cristian Gentea exclude această variantă, edilul susținând că vrea să facă din FC Argeș o echipă de performanță, și nu una care să obțină profituri din vânzarea jucătorilor.

Iată și ce a declarat primarul Piteștiului:Ținând cont de ultimele informații apărute cu privire la transferurile unor jucători de la FC Argeș, în special al lui Grigore Turda, țin să precizez faptul că, din punctul meu de vedere, la Pitești ne dorim o construcție pe termen lung care să ne aducă performanță, ne dorim să formăm o echipă care să reediteze succesele de odinioară!

Deocamdată suntem la începutul drumului și nu ne interesează câștigurile financiare rapide din vânzarea prematură a celor mai buni jucători ai noștri.
În concluzie: Turda este netransferabil!”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here