Primarul Piteștiului, Cornel Ionică, a premiat 51 de cupluri care au împlinit 50, respectiv 60 de ani de căsnicie neîntreruptă

0
552

Marți, 7 martie, Cornel Ionică, primarul municipiului Pitești, a premiat 51 de cupluri care au împlinit 50, respectiv 60 de ani de căsnicie neîntreruptă. Cuplurile din Pitești au primit ”Diplome de fidelitate”, flori, dar și premii în bani.

”Am avut astăzi plăcerea şi onoarea să acord, în numele municipalităţii, noi „Diplome de fidelitate” pentru cupluri care au împlinit 50, respectiv 60 de ani de căsnicie neîntreruptă. Au fost, în total, 51 de cupluri (44 cu 50 de ani de căsătorie la activ şi 7 cu 60 de ani) care au primit flori, premii în bani şi diplome, în conformitate cu hotărârea Consiliului Local care reglementează aceste eveniment. Mă bucur că putem face asemenea gesturi pentru oameni care reprezintă adevărate repere, modele de urmat pentru noi toţi. Sunt oameni care au contribuit la dezvoltarea Piteştiului aşa cum îl ştim azi, sunt oameni care au arătat respect şi preţuire pentru instituţia familiei, sunt oameni pe care îi preţuim şi care merită aprecierea noastră. La mulţi ani sănătoşi alături de copii şi nepoţi!”, a declarat primarul Piteștiului, Cornel Ionică.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here