Primarul Piteștiului, ajutat de PNL, ignorat de USR. Mărul discordiei este drumul expres Pitești-Mioveni-Brașov

Drumul expres Pitești-Mioveni-Brașov va avea și o centură de descărcare directă a circulației rutiere în municipiul Pitești, ceea ce va fi o gură de oxigen pentru traficul din oraș, decongestionând, în parte, aglomerația de la Podul Viilor. Primarul Piteștiului, Cristian Gentea, a dezvăluit că acest lucru nu a fost atât de simplu pe cât pare, ci a necesitat o serie de discuții, negocieri și rugăminți către reprezentanții locali ai coaliției de guvernare, PNL-USR.

Potrivit primarului, liderul PNL Argeș, Adrian Miuțescu, i-a întins o mână de ajutor, însă reprezentanții USR, mai exact deputatul Moșteanu și prefectul Emilia Mateescu, nu au oferit niciun sprijin. Ba mai mult, prefectul Emilia Mateescu a spus că asta e treaba Piteștiului și să se descurce cum poate.

Cristian Gentea:  “Eu am discutat și cu domnul Moșteanu, și cu domnul Miuțescu cerându-le să ne ajute ca drumul expres Pitești-Mioveni-Brașov să aibă descărcare și în Pitești. Le-am explicat destul de clar că neajutând Piteștiul, acel drum nu are nici un fel de finalitate pentru noi. Chiar le-am spus la amândoi: domnilor, dacă vreți să ajutați Piteștiul cu acest drum, vă rog să o faceți, pentru că nu îl ajutați pe Gentea, ci ajutați piteștenii, iar eu nu o să am nici o problemă și o să ies în presă să spun că am fost ajutat de PNL și domnul Miuțescu și de domnul Moșteanu de la USR. Domnul Miuțescu a înțeles și chiar mi-a facilitat o întâlnire cu domnul Orban, când domnia sa a vizitat sala sporturilor din Pitești. În urma discuției, domnul Orban a spus că știe problema și că ne va susține. Pot spune că domnul Miuțescu chiar ne-a ajutat în acest sens. În schimb, domnul Moșteanu și doamna prefect Emilia Mateescu nu ne-au oferit niciun sprijin. Deci, să nu mai vină apoi și să își aroge merite ce nu le aparțin și să afirme că ei se luptă pentru a ajuta Piteștiul. Ipocrizia asta mie nu mi-a plăcut niciodată la unii oameni!”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.