Primarul Mioveniului, Ion Georgescu, face un apel către cetăţenii oraşului în ce priveşte utilizarea apei din reţeaua publică de alimentare.

Din cauza temperaturilor caniculare înregistrate în ultima perioadă, consumul de apă a crescut, iar o parte din cetăţeni au de suferit.
„Fac apel către cetățenii din Mioveni, cu precădere cei care locuiesc la case, să utilizeze rațional apa din rețeaua publică de alimentare. Vă rog, ca în intervalul orar 17.00 – 20.00 să utilizați apa doar pentru consum uman și menajer, nu pentru udatul grădinilor, stropitul gazonului sau alte activități din gospodărie care nu reprezină o prioritate.
Fac acest apel deoarece din cauza temperaturilor caniculare înregistrate în ultima perioadă și a lipsei acute a precipitațiilor, consumul de apă a crescut peste capacităţile de tratare, transport şi distribuţie, iar o parte dintre concetățeni au de suferit.
Așa cum v-am mai spus, pentru eliminarea disconfortului creat utilizatorilor din oraș prin lipsa de presiune a apei în zonele înalte, Primăria Mioveni desfășoară în această perioadă o lucrare de suplimentare a unei conducte de alimentare cu apă, pe o distanţă de 2,5 Km, cu diametrul de 250 mm şi de montare a echipamentelor aferente.
Noua conductă de alimentare cu apă potabilă va deservi cu precădere consumatorii din zona A-uri, strada Dealul Viilor, unde s-au semnalat probleme cu presiunea, în special la orele de vârf şi de sărbători, când consumul de apă este mai mare, a precizat primarul Mioveniului, Ion Georgescu.

Comments

comments