Azi, 16 februarie, primarul Cornel Ionică a organizat o întâlnire cu directorii unităților de învățământ din Pitești, scopul principal fiind semnarea contractelor de management administrativ-financiar care se încheie între Primar și directorii de şcoli care au promovat concursul susținut la finalul anului trecut.

„Profitând de această întâlnire și ținând cont de faptul că o pondere foarte mare din bugetul municipiului Pitești este destinat învățământului, am realizat o radiografie a bugetului pe acest an, care este în curs de întocmire, și totodată am prezentat strategia municipalității în ceea ce privește dezvoltarea și modernizarea orașului nostru. Nu în ultimul rând, am făcut apel la responsabilitate, corectitudine și atenta cheltuire a sumelor alocate, de modul cum își îndeplinesc atribuțiile legale directorii școlilor depinzând bunul mers al acestora, și din punct de vedere administrativ, nu numai educaţional” a afirmat primarul Ionică după întâlnire.

În întâlnire a luat parte şi inspectorul şcolar general Dumitru Tudosoiu, care este şi consilier local al municipiului Piteşti.

Comments

comments