Primarul Ion Georgescu, mesaj de Ziua Funcţionarului Public

Primarul oraşului Mioveni, Ion Georgescu, transmite un mesaj cu prilejul aniversării Zilei Funcţionarului Public:

Ziua Funcţionarului Public este marcată la 23 iunie, fiind instituită prin Legea nr.145/2016.

Stimați funcționari publici, dragi colegi din administrația publică, indiferent de greutățile sistemului, de vremuri ori schimbări, dumneavoastră reprezentați structura de referință a statului – sunteți interfața care trebuie să țină funcționale normele legale naționale.

Pentru a avea un stat puternic și funcțional avem nevoie de o clasă de funcționari publici bine instruiți și dedicați vocației, pregătiți să servească societatea. Funcționarul public trebuie să genereze siguranță în prezent și încredere în viitor.

Stimați colegi, vă mulțumesc pentru serviciul prestat zilnic în slujba cetățeanului și totodată, vă îndemn să ne concentrăm împreună pe obiectivul de a face serviciile publice mai performante din punct de vedere calitativ și mai accesibile publicului larg.

Vă exprim recunoștință pentru devotamentul față de profesia aleasă, pentru că urmați cu abnegație jurământul depus – acela de a aplica în mod obiectiv și imparțial legile țării, a îndeplini conștiincios obligațiile ce vă revin, a servi, în orice împrejurare, interesele cetățeanului, de a respecta Constituția, drepturile și libertățile fundamentale ale omului. Succesul nostru, ca instituție, se datorează muncii de echipă și competenței dumneavoastră.

Vă doresc să perseverați în activitatea profesională, să aveți parte de multe bucurii în viață, multă sănătate și prosperitate.

La mulți ani!”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here