Primarul orașului Mioveni, Ion Georgescu, a transmis un mesaj angajaților Uzinei Dacia. Edilul este nemulțumit deoarece instituția pe care o conduce este împroșcată cu noroi în problema deszăpezirii, angajații Dacia Mioveni acuzând Primăria că nu și-a făcut treaba cum trebuie pentru a permite accesul spre Uzină. Primarul Georgescu aduce lămuriri și declară că utilajele instituției pe care o conduce sunt pe străzi și și-au făcut treaba la nivelul orașului, ba chiar mai mult, au deszăpezit și căile de acces spre Dacia, deși acestea sunt în sarcina unor firme private care au contracte de prestări servicii cu Uzina.

”Primăria Mioveni prin intermediul SC Servicii Edilitare pentru Comunitate acționează la nivelul orașului cu toate utilajele pentru deszăpezire, chiar și pe sectoarele de Drum Național sau Drum Județean care reprezintă o importanță deosebită pentru cetățenii noștri. Cu toate că nemulțumirile sunt multe și valul de reproșuri curge către noi, trebuie să realizați faptul că deszăpezirea principalelor căi de acces spre Uzină nu cad în sarcina noastră, deși noi tot o facem într-o mare parte, ci sunt în sarcina unor firme private care au contracte de prestări servicii cu Uzina Dacia.

Pasarela suspendată (DN 73E), Mărăcineni-Colibași (DN73D), dar și zonele externe din vecinătatea Uzinei sunt deszăpezite de firme plătite chiar de Uzină sau de CNAIR. Dacă rezultatele nu se văd, asta nu înseamnă cu primăria este vinovată.
Este imoral și total deranjant să adresați injurii poate singurei instituții care se implică total în problema deszăpezirii! Lupta cu natura este inegală, iar cei care se află pe străzi încă de la miezul nopții fac tot ce este posibil din punct de vedere tehnic și uman”, a declarat primarul orașului Mioveni, Ion Georgescu.

Comments

comments