Primarul Gentea s-a întâlnit cu președinții asociațiilor de proprietari din zona Banat – Exercițiu

Marți, 1 noiembrie, conducerea primăriei Pitești, precum și directori sau şefi de servicii, s-a întâlnit cu președinții sau delegații asociațiilor de proprietari din zona Banat – Exercițiu. O mare parte a problemelor ridicate de cei prezenți se aflau deja pe agenda primarului Cristian Gentea, care a anunțat soluții concrete pe termen scurt și mediu în vederea rezolvării lor.

De asemenea, au fost discutate diverse probleme de interes ale cetăţenilor reprezentați de președinții de asociații prezenți.

Printre cele mai importante probleme ridicate în cadrul întâlnirii au fost:

– toaletarea copacilor, cerută cu insistență de majoritatea președinților de asociații

– repararea unor capace de canalizare deteriorate

– montarea unor popice pentru a nu se mai putea parca mașinile în zonele interzise

– o implicare mai mare a polițiștilor locali în problemele sesizate de cetățeni

– amenajarea unor spații de joacă.

La aceste probleme, primarul a răspuns punctual, promițând că va urmări îndeaproape realizarea lor, ba, mai mult, și-a anuțat chiar și prezența la fața locului pentru a clarifica unele lucruri.

Pentru că s-a purtat un dialog sincer între primar și cei prezenți, întâlnirea a fost una benefică, concluzia fiind aceea că activitatea din doar cei doi ani de mandat ai primarului Gentea și-a pus serios amprenta pe modernizarea orașului.

O mare parte din cei prezenți nu au ridicat însă nicio problemă, revendicările lor fiind deja rezolvate de la înâlnirea precedentă, dar au ținut să vină pentru a mai schimba câteva vorbe cu primarul Piteștiului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.