VIDEO! Primarul Gentea e de neclintit: Soluția devierii traficului greu prin centrul municipiului nostru pentru 2 ani este de neacceptat!

Exces de Putere:  O știre recentă a băgat în sperieți milioane de șoferi care folosesc cel mai circulat drum din România – șoseaua Pitești-Râmnicu Vâlcea-Sibiu.

Italienii din asocierea Webuild, care ar trebui să construiască tronsonul de autostradă Curtea de Argeș -Pitești (parte din autostrada Piteşti – Sibiu) au cerut să fie închis pentru 2 ani traficul de pe centura care înconjoară oraşul pentru a putea construi un pod.

Așa-zisa propunere avansată de antreprenorii străini pare ruptă complet de realitatea locală și n-ar produce altceva decât haos prelungit. Văzând că varianta nebunească a fost respinsă și de CNAIR, și de primăria Piteşti, italienii s-au repliat și au propus o altă soluție de invadare a orașului, mutând toate vehiculele de pe drumul care leagă vestul de sudul Europei peste un pod șubred din oraș.

Podul s-ar putea prăbuși dacă s-ar mai circula pe el.

Despre acestă variantă halucinantă, primarul Piteştiului, Cristian Gentea, nici nu vrea să audă: “Oricât de mult ne-am dori autostrada Pitești-Sibiu, soluția devierii traficului greu prin centrul municipiului nostru pentru 2 ani este de neacceptat! Sperăm ca C.N.A.I.R și constructorul să găsească o altă variantă viabilă!”.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.