Primarul Gentea a premiat șefii de promoție ai Universității din Pitești

Festivitate de absolvire la Universitatea din Pitești. Primarul Piteștiului, Cristian Gentea, a premiat cei mai buni absolvenți ai facultății. Edilul a transmis cu această ocazie și un mesaj, accentuând faptul că ”Piteștiul are nevoie de oameni educați și profesioniști”.

”Dragi absolvenți de studii de licență sau masterat ai Universității din Pitești, mă adresez vouă cu mândria că v-am cunoscut și că i-am premiat pe șefii de promoție, nu mai puțin de 45, în acest an.

La 20 de ani, mai mult sau mai puțin, sunteți pe cel mai promițător drum, aveți libertatea de a alege ce veți face cu viitorul vostru, îl puteți proiecta și modela cu liber arbitru.

Mulți veți pleca să studiați în continuare, alții să munciți, în altă parte, poate, în altă țară …
Învățați, studiați, munciți, oriunde sunteți apreciați, apoi, întoarceți-vă acasă când va sosi timpul. Piteștiul are nevoie de oameni educați și profesioniști.

V-am oferit, ca semn de recunoaștere a eforturilor de a studia, Plachetele de excelență, care să vă aducă aminte mereu de acasă și, dacă le-ați primit, să fie promisiunea că veți întoarce Piteștiului parte din succesul vostru. Felicitări și multe realizări profesionale și personale tuturor!”, a declarat primarul Piteștiului, Cristian Gentea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here