Primarul Gentea a decis demolarea garajelor de pe strada Prof. Nicolae Bănescu, din Trivale. Trebuie evacuate până la 1 septembrie!

Primarul Gentea a decis demolarea garajelor de pe strada Prof. Nicolae Bănescu, din Trivale. Trebuie evacuate până la 1 septembrie! Edilul-șef al Piteștiului, Cristian Gentea, a fost marți seară într-o vizită pe teren la zona de garaje de pe strada Prof. Nicolae Bănescu, din Trivale. S-a arătat nemulțumit de tot, de la atitudinea oamenilor la felul cum arată împrejurimile, de aceea a luat hotărârea de a demola garajele și de a curăța zona respectivă.

Am fost în seara aceasta în Trivale, pe Strada Prof. Nicolae Bănescu, împreună cu viceprimarul Gelu Tofan și directorii Direcției tehnice, ADP și SPEP.
Evident, după ce craterele din zonă s-au transformat, așa cum se observă, într-o arteră civilizată, iar partea din spate, dintr-o zonă plină de ierburi de 1,5 m înălțime, a devenit aleea pe care o vedeți.
Am anunțat inclusiv ora la care dorim să ne întâlnim cu „proprietarii” garajelor din zonă, proprietari pe domeniul public!!!

Garajele arată groaznic (un adevărat ghetou!), rușinos pentru un oraș așa cum ne dorim să fie. Din 13 „proprietari”, ne-am întâlnit cu 2, probabil cei mai în vârstă. Ceilalți se ascundeau după perdele, conștienți că sunt în neregulă. Păcat că nu au ieșit, pentru că era și o ședință a asociației de proprietari, cea care mi-a semnalat și alte probleme. Le vom rezolva!

Am aflat de la cei 2 că nu plătesc nimic de 25 ani (!!!) și am văzut cum, aceste garaje enorme nu sunt altceva decât niște spații de depozitare pentru orice altceva, decât mașini! Le-am explicat că vom schimba în bine zona, cu o arteră generoasă și peste 20 locuri de parcare, unde dumnealor vor avea loc preferențial.
Mi-au propus un timp foarte lung de evacuare, dar nu am acceptat. Mâine vor fi puse notificări cu termen 1 septembrie. Cei care nu au posibilități pentru transport, vor fi ajutați de noi. Vreau, însă, ca până în sezonul rece, zona să arate așa cum trebuie. Și așa va fi, vă asigur!, a scris primarul Piteștiului, pe pagina personală de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here