Primarul din Stâlpeni: Am făcut bani cumpărând şi comercializând fier, ciuperci, melci şi piei. După ce în spaţiul public a apărut informaţia că primarul comunei Stâlpeni, Gabi Șerbănoiu, a transformat localul Căminului Cultural în cârciună, edilul se apără şi spune că imobilul a fost cumpărat de fiul său la licitaţie cu 35.000 de euro.

Răspuns la comentariile făcute cu privire la Clubul din Comuna Stâlpeni.
Acest edificiu a fost vândut la pachet odată cu fabrica după revoluție. Acest club a fost vândut de mai multe ori la diferiți întreprinzători, niciunul dintre ei nefăcând niciun fel de investiție în acesta. Acum aproximativ 4-5 ani în urmă, clubul a fost câştigat de fiul meu la licitație cu 35.000 euro. Am investit în acest club foarte mulți bani din venituri proprii şi cu împrumuturi în bănci. Clubul nu este o cârciumă unde vin bețivi şi se joacă păcănele. Este un edificiu unde se fac inclusiv activități şcolare şi culturale cu toate şcolile din comună fără a se percepe vreo taxă. Este un local unde organizăm evenimente necesare atât la nivel de comună cât şi alte localități (nunți, botezuri, onomastici etc.). Avem amenajat şi loc de joacă pentru copii.
Cei care fac alte comentarii, o fac în necunoştință de cauză şi cu răutate. Se mai fac comentarii cum am făcut eu bani!!!
Cumpărând şi comercialiźând fier, ciuperci, melci, piei etc. Nu îmi este ruşine cu acest bussines făcut înainte de a fi primar, îl fac şi acum în timpul liber şi în concedii. Este afacerea familiei care a fost şi este foarte prosperă. Datorită acestei afaceri mulți oameni din localitate şi din împrejurimi au avut şi au încontinuare de muncă câştigând sume importante de bani, taxele şi impozitele la stat au fost achitate conform legistlației în vigoare la zi.
Pentru cei care fac comentarii asupra familiei mele şi a mea personală, le aduc la cunoştință că atât eu cât şi familia mea am dezvoltat aceste afaceri la noi în țară, fără a pleca în străinătate. Prin muncă, cinste, omenie şi mai ales prin respect am ajuns să fim printre cei mai puternici oameni din zonă şi respectați.
AŞA AM FOST ALES ŞI PRIMAR!”, a scris primarul pe pagina sa de Facebook.

Comments

comments