Primarul din Poiana Lacului: Nu doar Miuţescu vrem să plece din PNL, ci odată cu el Gelu Tofan şi Florinel Popa. Miuţescu este în “moarte clinică”

Scandal în PNL. Luni, 23 septembrie, 22 de primari şi 70 de preşedinţi de organizaţii din PNL Argeş au mers la Bucureşti, la Ludovic Orban, şi au cerut ca Adrian Miuţescu şi doi dintre locotenenţii săi, Gelu Tofan şi Florinel Popa, să plece din fruntea filialei judeţene. Despre ce s-a întâmplat la Bucureşti am stat de vorbă cu primarul din Poiana Lacului, Ion Dumitrache.

“Au ajuns Florinel Popa de la Vedea şi Gelu Tofan de la Bascov mari strategi politici şi nu ştim noi…”

Universul argeşean: Domnule primar, ieri aţi mers la Bucureşti, la Ludovic Orban, şi aţi cerut ca Adrian Miuţescu să plece din fruntea PNL Argeş. De ce?

Ion Dumitrache, primar Poiana Lacului: Nu doar Miuţescu vrem să plece, ci odată cu el Gelu Tofan şi Florinel Popa. Aceşti trei oameni au distrus PNL-ul în Argeş. Nu ne putem lăuda cu rezultatul de la europarlamentare din Argeş. Nu este meritul lui Miuţescu sau Tofan, este meritul celor de la Bucureşti, care ne-au tras şi pe noi. Haideţi să fim serioşi. Au ajuns Florinel Popa de la Vedea şi Gelu Tofan de la Bascov mari strategi politici şi nu ştim noi!!!

Universul argeşean: Câţi primari aţi mers la Bucureşti?

Ion Dumitrache, primar Poiana Lacului: Toţi primarii pe care PNL îi are în Argeş, mai puţin cei de la Valea Iaşului şi Bughea de Sus. Acestora le-a promis Miuţescu posturi de deputaţi. Dar la Bucureşti nu am mers doar noi primarii, ci şi 70 de președinți de organizații locale, precum și de personalități liberale locale incontestabile.

“Orban era foarte speriat”

Universul argeşean: Azi dimineaţă, printr-un comunicat de presă, Ludovic Orban declara că îl susţine pe Miuţescu?

Ion Dumitrache, primar Poiana Lacului: E treaba lui, dar nu cred. Cred că acel comunicat este scris de cei trei: Miuţescu, Tofan şi Popa. Vă spun sincer că Orban era foarte speriat ieri, pentru că a văzut că suntem decişi să nu dăm înapoi. Nu cred că cineva, indiferent ce funcţie are în PNL îşi permite să ignore peste 20 de primari şi 70 de preşedinţi de organizaţii. Adică, un judeţ întreg.

“Miuţescu era în biroul lui Orban”

Universul argeşean: Ce veţi face în continuare?

Ion Dumitrache, primar Poiana Lacului: Astăzi o să ne întâlnim cu toţi membri din zona de nord şi vom stabili ca unul dintre noi să ţină legătura cu presa şi cei din partid. Tot azi vom stabili data la care ne vom întruni toate organizaţiile din judeţ şi vom vota plecarea din fruntea partidului a lui Miuţescu, Tofan şi Popa. Să vedem ce va mai zice Orban. Apropo, ieri Miuţescu era în biroul lui Orban. Chiar i-am zis lui Miuţescu: Ce faci domne’, te-a luat frica şi ai venit la Bucureşti să dregi busuiocul…? În concluzie, Miuţescu este în “moarte clinică”. I-am spus şi lui Orban că acum Miuţescu mai este ţinut în viaţa politică doar de perfuzii, dar el nu mai poate fi resuscitat şi este o chestiune de zile până va pleca din fruntea PNL Argeş.

Universul argeşean: Cine vreţi să vină în fruntea PNL Argeş?

Ion Dumitrache, primar Poiana Lacului: Rareş Bogdan.

În imagine o parte din delegația care a mers luni la București

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here