Primarul comunei argeșene Dârmăneşti, Emilian Ciolan, s-a ales cu ochiul vânăt, după ce ieri după-amiază a fost lovit de un membru USR. Deși inițial primarul a fost acuzat că a lovit doi reprezentanți ai acestui partid, care depuneau la Primărie dosare cu semnături pentru inițiativa ”Fără penali”, se pare că de fapt edilul a fost cel lovit, acesta ajungând la spital.

Primarul Emilian Ciolan susține că a fost lovit în față, în dreptul ochilor, cu un telefon mobil. Edilul declară își va lua certificat medico legal și îi va da în judecată pe cei de la USR. „Uitați-vă ce mi-au făcut! Mi-au dat cu telefonul aici, lângă ochi. Îmi scot certificat medico-legal și îi dau în judecată!”.

De asemenea, un angajat al Primăriei Dârmăneşti susţine că edilul ar fi fost victima celor doi membrii USR. ”Nu este adevărat că ar fi agresat primarul pe cineva. Primarul este dus la spital, l-au lovit cei doi, i-au dat cu telefonul în ochi. Este la spital, a venit salvarea. Nu ştiu cum s-a întâmplat, dar ştiu că e lovit la ochi, îi curgea sânge din ochi, i-a dat unul dintre ei cu telefonul în ochi. Am înţeles că ei au venit pentru nişte validări, nu ştiu exact. Domnul primar este de la PSD. Unul din băieţii aceia a dat în el. A venit Poliţia”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Aurel Bănică, referent în cadrul Primăriei Dârmăneşti.

Comments

comments