În această săptămână a avut loc ședința Adunării Generale a Asociației Comunelor din România (ACoR), filiala Argeș, prilej cu care a fost aleasă noua echipă de conducere a acesteia.

Îl felicităm, cu acest prilej, pe domnul primar Ion Dumitru (Albota) pentru realegerea în funcția de președinte al ACoR Argeș. De asemenea, îi felicităm pe domnii primari Vasile Leau de la Boteni, ales prim-vicepreședinte, respectiv Nicolae Dascălu (Mărăcineni), Marian Toader (Lerești), Nicolae Rachieru (Budeasa), Gheorghe Stancu (Bascov) și Vasile Ivan (Băbana) care au fost aleși în funcții de vicepreședinți“, transmite PSD Argeș.

Asociația Comunelor din România, filiala Argeș, este printre primele 5 din România. Am contribuit la elaborarea Codului Administrativ, dar și a altor legi importante, și suntem mereu preocupați să găsim, în măsura în care se poate, soluții cu privire la problemele cu care se confruntă localitățile rurale din județ și nu numai” – Ion Dumitru, primar Albota, președinte ACoR, filiala Argeș.

Comments

comments