Primarul Cristian Gentea, la INAEXPO, un eveniment-platformă de cunoaștere și dialog la nivelul administrației publice românești

Am participat astăzi la INAEXPO, un eveniment-platformă de cunoaștere și dialog la nivelul administrației publice românești.

În fața colegilor din administrația publică centrală și locală, din mediul privat și academic, am prezentat câteva proiecte de succes pentru Pitești: transportul metropolitan, proiecte de regenerare urbană și digitalizare.
Evenimentul organizat la Palatul Parlamentului și-a propus crearea unui schimb de experiență pe modele de succes în administrația locală, precum și deschiderea unui canal de comunicare între factorii implicați în generarea de soluții pentru îmbunătățirea serviciilor oferite cetățenilor.

Le mulțumesc doamnei Simona Bucura-Oprescu, președintele Comisiei pentru Administrație Publică și Amenajarea Teritoriului în cadrul Camerei Deputaților, respectiv lui Alexandru-Mihai Ghigiu, președintele Institutului Național de Administrație, pentru faptul că mi-au dat posibilitatea să prezint realitatea din Pitești!” a anunțat primarul Piteștiului, Cristian Gentea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.