Primarul comunei Rociu, Aurel Bălășoiu, face echipă cu un profesionist în administrația locală

0
1033

Primarul comunei Rociu, Aurel Bălășoiu, face echipă cu un profesionist în administrația locală. Primarul comunei Rociu, Aurel Bălășoiu, și-a ales pentru viitorul mandat să facă echipă cu oameni care au demonstrat că sunt capabili, oameni care au educație și experiență în administrația locală.

Bălășoiu are de implementat și finanțat foarte multe proiecte deosebit de importante pentru comunitatea din Rociu și consideră că acest lucru este posibil doar dacă echipa cu care va lucra în viitorul mandat este una profesionistă, bine instruită și cu realizări personale anterioare.

Alin Rainea este unul dintre oamenii de bază ai primarului Aurel Bălășoiu, fiind apreciat pentru experiența politică, administrativă și managerială a acestuia.

Alin Rainea este absolvent al Facultății de Marketing, are un master în Managementul Turismului și Marketing la Academia de Studii Economice București, a avut succes în dezvoltarea afacerilor, are experiență în administrarea afacerilor și în administrație publică. Înainte de a intra în viața politică, Alin Rainea a dezvoltat afaceri de succes și a devenit foarte cunoscut în mediul de afaceri argeșean.

Alin Rainea este un tehnocrat și un profesionist în domeniul afacerilor și administrației publice și reprezintă un câștig pentru comunitatea din Rociu, care a intrat într-un proces de modernizare ce trebuie să continue.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here