Primărița din Ștefănești, acuzații grave la adresa prefectului: ”Corupția colcăie, toți aveți interese de toate felurile…”. Redăm integral scrisoarea primăriței Ioana Jenica Dumitru adresată prefectului de Argeș, Emilian Dragnea.

SCRISOARE DESCHISA
Domnule prefect,
Orasul meu suferă de zeci de ani din cauza abuzurilor făcute de inaintasii mei primari cu retrocedari ilegale,schimburi de terenuri păguboase cu localități gen Barla, Babana, Vladesti, 350 de hectare de schimburi (strigator la cer si DNA dacă ar auzi) mii de abuzuri, bătrâni bolnavi ai caror părinți sau bunici au făcut puscarie sau au murit in chinuri nu au reușit să isi recupereze bunurile, nu mai avem un metru de pământ nici pentru cei perfect îndreptățiți fiindcă a fost dat tot abuziv sub privirile ingaduitoare si ignorante sau stiutoare a Prefecturii Argeș.

Parte din functionarii mei cu școală făcută pe bani si concursuri castigate cu reprezentanții dvs in comisii își fac de cap și nu i-a deranjat nimeni cu o amendă in ani de zile fiindcă nu va faceti datoria, Consiliul Local încalcă legea lunar dar cum fiecare lider de partid are interese electorale sunt eu cea care deconteaza, instituțiile din subordinea dvs.nu mișcă un deget in Ștefanesti, corupția colcăie,toți aveți interese de toate felurile în Ștefanesti si cu toate astea preferați să fim o groapă de gunoi dar să nu schimbăm nimic ,mai bine pleacă cei care vor să facă justitie .

V-ați facut cuib aici când vremurile si cei care bisnitareau sau faceau cadou terenuri v-au permis și in loc să faceți ordine,să asigurați respectarea legii în teritoriu dvs îmi NUMARATI STEAGURILE? Steagurile au fost puse în numele Marii Uniri in orașul lui Bratianu că nu am avut bani să fac și altceva precum alții care au furat fără rușine cu acest prilej miliarde bune iar dvs si altii le-ati ținut isonul!

Hai să numărăm împreună abuzurile sau infractorii. De ce nu începeți cu demiterea unor primari conform legii care în trecut au vrut să pună monopol pe transport și mi-au lăsat locuitorii pe jos o iarnă, continuati cu investigatii serioase la Ștefanesti, schimbați anumiti directori care nu își fac treaba, dar nu cumva pe cei de la Mediu, mai cititi si o carte, Constituția, desigur si apoi iesiti la cererea partidului care v-a facut mare să dați in primarita de la Ștefanesti.

P.S.Ultima oară ați venit să mă amendați că mi-am pus angajatii să recite din Eminescu pe 15 ianuarie.
Cu profund regret că sunt obligată a vă avea prefect în mandatul meu chinuit si îngreunat de (lipsa de) activitate a dumneavoastră”,
Ioana Jenica Dumitru – Primar Ales al Orașului Ștefănești

Comments

comments