Primăria vrea să afle părerea cetăţenilor despre transportul din Piteşti. Încep interviurile pentru Planul de Mobilitate Urbană Durabilă

În perioada 25 februarie –・31 martie 2017, în intervalul orar 16:30-21:30, Primăria Municipiului Pitești, prin intermediul Universitătii Pitești, va derula o campanie de intervievare a populației în vederea elaborării Planului de Mobilitate Urbană Durabilă pentru Municipiul Pitești.

Interviurile au ca scop stabilirea situației actuale privind  cererea și oferta de transport, pentru stabilirea măsurilor de îmbunătățire a mobilității urbane În Municipiul Pitești.

Interviurile vor cuprinde următoarele:
・    date generale despre gospodărie;
・    date despre fiecare membru al gospodăriei;
・    date privind fiecare deplasare efectuată în ziua precedentă interviului –・originea, destinația si scopul deplasării;
・    moduri de transport folosite;
・    timpul de călătorie cu fiecare mod de transport (inclusiv timpul de așteptare);
・    date despre disponibilitatea locurilor de parcare și timpul necesar găsirii unui loc de parcare pentru cei care utilizează autoturismul ca mijloc de deplasare.

Toate informațiile furnizate vor fi tratate confidențial și vor fi utilizate exclusiv în scopul mai sus menționat, respectiv întocmirea Planului de Mobilitate Urbană Durabilă a Municipiului Pitești.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here