Primăria Pitești oferă scutire de la plata accesoriilor aferente taxelor restante la 31 martie. Prin Hotărârea Consiliului Local al Municipiului Pitești nr. 292/17.09.2020 a fost aprobată instituirea facilității fiscale de anulare a accesoriilor aferente obligațiilor bugetare principale restante la data de 31.03.2020 inclusiv, datorate bugetului local al Municipiului Pitești, precum și procedura de acordare a acesteia, care se aplică până la data de 15 decembrie 2020, inclusiv.

Notificarea privind intenția de a beneficia de anularea accesoriilor aferente obligațiilor bugetare principale, restante la data de 31.03.2020, se depune până la data de 10 decembrie 2020, inclusiv, iar Cererea de anulare a accesoriilor se depune până la data de 15 decembrie 2020, inclusiv.

Notificarea privind intenția de a beneficia de anularea accesoriilor aferente obligațiilor bugetare principale restante la data de 31.03.2020, precum și Cererea de anulare a accesoriilor se pot depune:

 1. la compartimentele de specialitate:

– în cazul persoanelor fizice la:

 • Centrul de încasări situat în strada Victoriei nr. 7, bloc 89 , Sc. C, parter;
 • Centrul de încasări situat în bulevardul Republicii, bl. G1, parter (zona Centrul Cultural);
 • Centrul de încasări situat în bulevardul Republicii, bl. 214, parter (zona Gară Sud);
 • Centrul de încasări situat în bulevardul 1 Decembrie 1918, bl. M5a, parter (zona piaţă agroalimentară Găvana II-III);
 • Centrul de încasări situat în strada Bradului (lângă Şcoala nr. 12, cartier Trivale);

– în cazul persoanelor juridice la:

 • Sediul Primăriei Municipiului Pitești, situat în strada Victoriei nr. 24, intrarea B, camera M9;
 1. prin mijloace electronice de transmitere la distanță:
 2. a) fax la numărul: 0248.21.21.66;
 3. b) poștă electronică la adresa de email primaria@primariapitesti.ro;
 4. c) adresa de internet www.primariapitesti.ro, opțiunea Servicii electronice – Depunere ONLINE solicitări – Direcția Impozite și Taxe Locale;
 5. prin intermediul serviciilor poștale.

Pentru obligațiile fiscale administrate de către Serviciul Public de Exploatare a Patrimoniului Municipiului Pitești, Notificarea privind intenția de a beneficia de anularea accesoriilor aferente obligațiilor bugetare principale restante la data de 31.03.2020 și Cererea de anulare a accesoriilor se depun la sediul acestui serviciu din Calea București, bl. U3 parter.

Informații suplimentare sunt disponibile la adresa de internet www.primariapitesti.ro.  secțiunea INFORMAȚII PUBLICE/Informații utile/Informații privind depunerea online a unor solicitări.

Comments

comments

DISTRIBUIȚI