Primăria Piteşti nu va mări nici un impozit pentru 2017. Ultimul termen pentru achitarea taxelor pe 2016 fără penalităţi este 30 septembrie

1,268 views

Unul dintre cele mai importante anunţuri făcute de primarul Cornel Ionică în conferinţa de presă de miercuri a fost acela că, pentru anul 2017, Primăria Piteşti nu va majora taxele şi impozitele locale.

Taxele şi impozitele locale rămân, astfel, la acelaşi nivel ca în anul 2016. El a remintit că, până în 2017, cetăţenii Piteştiului au de achitat dările pentru acest an! 

Vineri, 30 septembrie 2016 – al doilea termen de plată a impozitului pe clădiri, a impozitului pe terenuri și a impozitului pe mijloace de transport.

Primăria Piteşti reaminteşte contribuabililor că, pentru anul 2016, al doilea termen de plată a impozitului pe clădiri, a impozitului pe terenuri și a impozitului pe mijloace de transport, este 30 septembrie 2016.

Programul de încasare a impozitelor și taxelor locale, în data de 30 septembrie 2016, a fost prelungit pentru a oferi cât mai multor contribuabili să îşi achite dările fără penalităţi. Toate casieriile Primăriei vor lucra între orele 8,00 şi 16,00, fără pauză de prânz, cu excepţia celui de la Judecătorie, care se va închide la 12,30.

De asemenea, sunt puse la dispoziția contribuabililor și alte două modalități eficiente și moderne de plată electronică cu cardul bancar prin Internet, disponibile la adresa www.primariapitesti.ro și la adresa www.ghiseul.ro.

În cazul plăților prin Internet, la adresa www.ghiseul.ro, contribuabilii, persoane fizice, pot obține online datele de acces în sistem pentru a-și plăti prin Internet impozitele și taxele locale, precum și amenzile. Pentru aceasta, este necesar să se acceseze site-ul www.ghiseul.ro. Pe site-ul respectiv, pe prima pagină a fost creată secțiunea „朷reau cont”・ Pentru a obține datele de acces, se efectuează click pe butonul „曚ontinua”・

Pentru plățile efectuate cu carduri prin intermediul Internetului la adresa www.primariapitesti.ro sau la adresa www.ghiseul.ro, secțiunea Primăriei Municipiului Pitești, cât și prin intermediul POS-urilor, contribuabilii nu datorează comision.

Comments

comments