Primăria Piteşti dă Start vot proiectelor din cadrul procesului de bugetare participativă!

În perioada 15 noiembrie – 15 decembrie 2022, este deschisă sesiunea de votare, în cadrul  platformei bugetării participative https://eportal.primariapitesti.ro/dm_pitesti/servicii.nsf/pagini/portal+bugetare+participativa.

În procesul de bugetare participativă pentru anul bugetar 2023, au fost primite 6 propuneri de proiecte, dintre care unul în domeniul „Infrastructură: străzi, alei, locuri de parcare, trotuare, zone pietonale”, trei în domeniul „Parcuri, spații verzi și locuri de joacă”, unul în domeniul „Amenajare spații publice (mobilier stradal, iluminat public etc.)” și unul în domeniul „Infrastructură educațională și socială”.

Ca urmare a finalizării analizei tehnice și legale a propunerilor de proiecte depuse, au fost declarate eligibile următoarele proiecte:

  • Reciclezi cu „Petrică” – domeniul: Infrastructură educațională și socială;
  • Placă urbană – pasarelă sigură și verde pentru cetățeni – domeniul: Infrastructură: străzi, alei, locuri de parcare, trotuare, zone pietonale;
  • Amenajare teren multifuncțional Tudor Vladimirescu – domeniul: Parcuri, spații verzi și locuri de joacă;
  • Modernizare parc Prundu Depou bl B31 – domeniul: Parcuri, spații verzi și locuri de joacă.

Pentru a putea vota, este necesară crearea unui cont pe platforma https://eportal.primariapitesti.ro/dm_pitesti/servicii.nsf/pagini/portal+bugetare+participativa sau autentificarea pe platformă, dacă există deja un cont creat. Etapa de vot se va desfășura exclusiv online.

Dintr-un anumit domeniu, doar un proiect poate fi votat!

Ultima zi pentru vot: 15 decembrie 2022.

Implică-te în dezvoltarea orașului #Pitești! Succes tuturor inițiatorilor!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here