Primăria Pitești a instalat sisteme de wi-fi gratuit în 20 de puncte din oraș. Unde te poți conecta

Primăria Pitești a instalat sisteme de wi-fi gratuit în 20 de puncte din oraș. Unde te poți conecta. Municipiul Pitești a instalat un număr de 20 de sisteme de wi-fi în diferite zone ale municipalității cu scopul de a spori capacitatea de conectivitate la internet a unui număr cât mai mare de cetățeni. Acestea s-au adăugat celor deja existente în Piața Primăriei și Parcul Lunca Argeșului.

Proiectul, în valoare de 15.000 euro, a fost semnat în data de 16.07.2019 cu Comisia Europeană (INEA). Acordul de Grant pentru finanțarea initiativei : ”WiFi4EU – Promovarea conectivității la internet în comunitățile locale”.

Inițiativa se bazează pe un sistem simplificat de finanțare prin care municipalitățile au transferat cuponul valoric în valoare de 15.000 euro primit conform proiectului către societatea care a instalat hotspoturile.

În Municipiul Pitești, proiectul s-a implementat cu operatorul economic RDS&RCS, care a furnizat 20 de echipamente wi-fi și a instalat rețeaua wireless în 20 de puncte de acces exterioare, după cum urmează:

 1. Piața Vasile Milea (2);
 2. Central – Str. Victoriei (3);
 3. Parcul Trivale (2);
 4. Parcul Ștrand (1);
 5. Expo Parc (2);
 6. Parc Finanțe – BCR (2);
 7. Parc I.C. Brătianu (1);
 8. Bazinul Olimpic (1);
 9. Parc Făget (1);
 10. Parc Casa Căsătoriilor (1);
 11. Parc Tineretului (1);
 12. Parc Prundu (2);
 13. Parc Lumina (1).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here