Primăria Piteşti a încasat 1,1 milioane de euro din parcări, doar în 2019. „€În cadrul Serviciului Exploatare – Parcări s-au făcut proceduri de închiriere a locurilor de parcare de reședință, potrivit prevederilor H.C.L. 185/2012 cu modificările și completările ulterioare, în toate cartierele din municipiul Pitești, la un total de 550 de blocuri, respectiv pentru 50 % din blocuri (1060 de blocuri) a fost asigurată închirierea locurilor de parcare”・a anunţat oficial Primăria Piteşti.

Numărul total de abonamente emise în anul 2019 este de 14.000 de abonamente tip reședință.

În anul 2019, Serviciul Exploatare – Parcări a realizat platforma digitală a locurilor de parcare de reședință din Municipiul Pitești : www.parcaripitesti.ro, la momentul actual se lucrează pentru implementarea platformei “on-line cetăţeni”.

Serviciul Exploatare Parcări gestionează şi parcările publice cu plată din municipiul Pitești, dintre care două parcări supraterane cu bariere electrice: parcarea supraterană Bd. I.C.Brătianu (300 de locuri de parcare) și parcarea Mircea Eliade (38 de locuri de parcare).

În municipiul Pitești, utilizatorii parcărilor publice cu plată pot folosi parcometrele stradale, abonamentele de parcare și platforma on-line TPARK, pentru efectuarea plății prin SMS sau card bancar.

În anul 2019, a fost introdusă și plata abonamentelor trimestriale direct prin aplicația TPARK .

Veniturile realizate din exploatarea parcărilor publice cu plată și de reședință din municipiul Pitești în anul 2019 au fost în valoare de: 1,1 milioane euro.

Comments

comments