Primăria Mioveni va monitoriza și va ajuta bătrânii fără sprijin din oraș. ”Ca măsură de prevenire a răspândirii infecțiilor cu noul coronavirus, Primăria Mioveni, prin Direcția de Asistență Socială, în baza Articolului 8, din Ordonanța Militară nr.2/2020, vine în sprijinul persoanelor în vârstă de peste 65 de ani din comunitatea noastră, care nu au susținători legali sau vreo altă formă de ajutor, prin asigurarea sprijinului acestora în vederea minimalizării expunerii lor în afara locuințelor”, transmite primarul Ion Georgescu.

Bătrânii, care locuiesc singuri și nu au nicio rudă în apropiere care să le asigure aprovizionarea cu medicamente și alimente, sunt rugați să sune la primăria Mioveni pentru a furniza detalii cu privire la situație, adresă, alte elemente sociale.

”Pe această cale, adresăm rugămintea tuturor cetățenilor orașului de a ne sprijini în identificarea persoanelor vârstnice din comunitatea noastră care nu au aparținători legali, prin anunțarea la numărul de telefon 0248/260500 astfel:
– de luni până joi, între orele 08.00-18.00;
– vineri între orele 08.00-14.00”, transmite primarul Mioveniului.

Comments

comments

DISTRIBUIȚI