Primăria Mioveni: ”Nerespectarea măsurilor poate duce la posibilitatea carantinării orașului”

Având în vedere că, în perioada 23 – 26 iulie este atent monitorizat modul în care sunt aplicate regulile stabilite pentru ținerea sub control a fenomenului Covid19, administrația locală a orașului Mioveni reamintește administratorilor de terase că sunt obligați să ia măsurile care se impun potrivit Hotărârii 25/22.07.2020 a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență.

Prin urmare, aceștia trebuie să respecte prevederile privind reducerea programului de funcționare a teraselor până la ora 22:00, în cursul săptămânii, și până la ora 23:00 în zilele de sâmbătă și duminică, asigurând monitorizarea permanentă a respectării de către personalul de deservire și de către clienți a măsurilor de limitare a răspândirii virusului SARS-CoV-2, potrivit legii. Reprezentanți ai organelor de control din cadrul Poliției Mioveni, Poliției Locale și ai primăriei vor verifica dacă măsurile dispuse sunt respectate.

De asemenea, reprezentanți ai primăriei și ai Poliției Locale vor monitoriza în incinta spațiilor comerciale din oraș și a pieței agro-alimentare respectarea de către vânzători și de către cumpărători a măsurilor de conduită socială și de prevenție – evitarea aglomerării, păstrarea distanței de 1,5 metri între cetățeni, purtarea măștii de protecție și a mănușilor de unică folosință de către personalul care deservește populația.

”Nerespectarea acestor măsuri atrage sancțiunile stabilite prin lege, putând avea un efect negativ în ce privește posibilitatea carantinării a orașului Mioveni”, transmit autoritățile locale din Mioveni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here