Primăria începe reabilitarea stadionului Nicoale Dobrin. Tribuna a doua va fi demolată

Anul acesta, Primăria Piteşti va începe reabilitarea stadionului Nicolae Dobrin, a anunţat viceprimarul Cornel Ionică.

Tribuna a doua, precum şi tribunele laterale, vor fi demolate, lucrările urmând să înceapă în maximum trei-patru luni.

În locul acesteia va fi construită o tribună modernă, acoperită și cu mai multe locuri pentru spectatori, cu spaţii tehnice, vestiare şi o zonă modernă destinată presei.
 
„€Din 2017 stadionul din Trivale nu va mai putea fi omologat pentru competiţii şi nu va mai corespunde criteriilor nici pentru Liga a III-a, dacă nu acoperim măcar câteva mii de locuri. Noi suntem interesaţi să avem în Pitești nu doar atletism de performanţă, aşa cum e cazul acum datorită bazei de care dispunem, ci şi fotbal! Fondurile necesare pentru acest proiect de modernizare a stadionului vor fi incluse în bugetul local pentru anul viitor” precizează viceprimarul.

Pentru anul acesta sunt programate realizarea documentaţiei aferente demolării şi obţinerea autorizaţiilor, precum şi realizarea studiilor de fezabilitate pentru noile construcţii, şi, evident, demolarea vechii tribune, construită în 1964!

Viceprimarul Ionică a precizat că în tot acest timp, activitatea sportivă pe stadion va continua, nefiind afectate de lucrări.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.