Primăria comunei Oarja organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei publice de conducere vacante, de șef birou, clasa I, grad profesional II în cadrul Biroului Poliţie Locală.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt: studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul științe juridice sau științe administrative; studii de master sau postuniversitare în domeniul administrației publice, management sau în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției publice; vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: minimum 5 ani; posesor permis de conducere categoria B; apt din punct de vedere psihologic pentru a deține și folosi arme și muniții (aviz psihologic).

Concursul se va organiza conform calendarului următor:
– 18 martie 2019, ora 10:00: proba scrisă;
– 20 martie 2019, ora 10:00: proba interviu.

Bibliografia şi relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Primăriei Comunei Oarja din comuna Oarja, Str. Primăriei nr. 459, telefon 0248/660.341, e-mail primarie@oarja.cjarges.ro.

Comments

comments