Un bon fiscal în valoare de 320 de lei, pentru cumpărături realizate pe data de 5 august pot aduce fericiţilor posesori un premiu substanţial, acestea fiind datele extrase la Loteria Fiscală de duminică seara, pentru bonurile din luna august.  

 

Printre primii câştigători anunţaţi se numără şi o argeşeancă, ce s-a prezentat încă de dimineaţă la sediul Administrației Finanțelor Publice Pitești. Nu a terminat însă formalităţile de depunere a cererii de câştig pentru că nu avea cont bancar, dar va reveni după ce va prezenta şi acesată dovadă. Deabia atunci vor fi cunoscute numele şi locul ei de domiciliu.

Doamna va afla valoarea premiului pe care îl va încasa deabia după ce vor fi terminate înregistrările tuturor câştigătorilor. Dacă după extragerea de duminică vor exista mai mult de 100 de bonuri câștigătoare, va fi organizată cea de a doua extragere, pentru determinarea a maximum 100 de bonuri câștigătoare. A doua extragere se va organiza ulterior celor 30 de zile în care la Fisc, începând de astăzi, se primesc cererile de revendicare a premiilor după extragerea de ieri.

Valoarea totală a premiilor pentru întreaga țară este de 1.000.000 de lei, sumă care se împarte în mod egal la cei maximum 100 de câștigători.

Comments

comments