Președintele PSD Argeș, Șerban Valeca, interpelare la ministrul Mediului pe tema deșeurilor de la Ștefănești

674 views

Problema deșeurilor din orașul Ștefănești, depozitate la grămadă de mai multe firme, este adusă în fața autorităților județene. Aproximativ 1.000 de locuitori ai acestui oraș au semnat un memoriu în care se plâng de faptul că deșeurile sunt transportate și depozitate necorespunzător. Președintele PSD Argeș, Șerban Valeca, ia atitudine și va depune o interpelare în acest sens, adresată ministrului Mediului.

”Ca urmare a memoriului pe tema deşeurilor din oraşul Ştefăneşti, înaintat către PSD Argeş de către un număr semnificativ de locuitori, precum şi a discuţiilor purtate cu reprezentanţii semnatarilor, Biroul Permanent Judeţean al PSD Argeş a decis să recomande aleşilor locali ai PSD Argeş, ca pâna la amendarea legislaţiei în vigoare, să nu susţină activităţi ce presupun achiziţionarea de deşeuri care provin din afara judeţului. Totodata, în vederea obţinerii unor clarificări suplimentare, preşedintele PSD Argeş, Șerban Valeca, va depune o interpelare pe această temă, adresată ministrului Mediului, în şedinţa Senatului din data de 7.05.2018.

Cu această ocazie, se solicită public ca toţi factorii de răspundere (autorităţi locale, agenţii de specialitate şi firme din domeniu) să respecte normele în vigoare (prin aplicare şi monitorizare continuă), astfel încat situaţii de acest fel să fie eliminate”, transmite președintele PSD Argeș, Șerban Valeca.

Comments

comments