Vicepreşedintele ALDE, deputatul Andrei Gerea afirma săptămâna trecută despre Daniel Constantin că „visează frumos, cu ochii deschişi” atunci când afirmă că PC a stat la baza formării ALDE, realitatea fiind cu totul alta şi anume că PC nu depăşea 1% în sondaje până la fuziunea cu PLR.

Deşi nu este fan al ministrului Daniel Constantin, liderul PMP Argeş crede că Andrei Gerea a greşit ţinta de această dată. Mai mult, Bulf declară că Gerea este ultimul care poate vorbi de paritate.

„Domnul Andrei Gerea vorbeşte despre paritate?!!! Consider că este genul de subiect care nu îl avantajează. Să nu uităm că este la al treilea mandat de deputat şi de fiecare dată a ieşit cu cele mai puţine voturi, cel mai puţin reprezentativ din judeţ. Implicarea lui Andrei Gerea în acest scandal, drept săgeata lui Tăriceanu, are un singur scop. Înlăturarea lui Daniel Constantin din partid şi din fruntea ministerului Mediului şi propulsarea în locul acestuia a lui Andrei Gerea. Se ştia de mult timp că ALDE se va rupe. Toată lumea ştia asta, deci povestea era cunoscută de la început. Ce vreau să spun este că aceşti politicieni vor doar să-şi facă capital de imagine pe acest scandal, care nu este deloc o noutate pentru ei. Gerea îşi doreşte să fie ministru şi pentru a ajunge îi dă în cap colegului său de partid”, a declarat preşedintele PMP Argeş, Cătălin Bulf.

Comments

comments