Preşedintele Mişcării Populare Argeş, Cătălin Bulf: Din cauza sărăciei de la Câmpulung și emigranţii au refuzat să mai vină

0
340

Miercuri, 10 februarie, a fost inaugurat sediul Mişcării Populare de la Câmpulung.

În cadrul conferinţei, preşedintele Mişcării Populare Argeş, Cătălin Bulf, a prezentat o analiza economică oraşului, pe care l-a numit „un oraş eşuat”, din punct de vedere industrial, după falimentul uzinei ARO Câmpulung, dar şi după dezastrul „megaproiectului” Kretzulescu.

„Sperăm ca inaugurarea sediului la Câmpulung să fie de bun augur şi să avem succes în competiţia electorală. Câmpulung este „un oraş eşuat” din punct de vedere al industriei, după falimentul uzinei ARO şi după dezastrul Kretzulescu. Sperăm să fim o altfel de voce, mai ales că aici, în Câmpulung, din punct de vedere politic, vorbim de o gaşcă! Iar această gaşcă are două nume: PSD şi PNL, partide care nu mai au ideologie! Noi suntem o voce independentă şi printre priorităţile noastre se numără, în primul rând, creşterea veniturilor populaţiei din Câmpulung. Avem şi o veste bună: emigranţii nu vor mai ajunge aici, în Câmpulung, unde urma să fie înfiinţat un astfel de centru pentru cazarea acestora. Vestea bună este că nu vor mai ajunge refigiaţii în oraşul dumneavoastră, vestea rea este că… aceştia au refuzat să vină din cauza sărăciei de la Câmpulung. Probabil că i-au cerut ministrului Tobă să-i ducă într-o zonă mai prosperă…”, a declarat preşedintele Mişcării Populare Argeş, Cătălin Bulf.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here