Preşedintele Iohannis a semnat decretele de numire a noilor miniştri: Ramona Mănescu – Externe, Nicolae Moga – Interne, Mihai Fifor – vicepremier

Preşedintele Iohannis a semnat decretele de numire a noilor miniştri: Ramona Mănescu – Externe, Nicolae Moga – Interne, Mihai Fifor – vicepremier. Președintele Klaus Iohannis a fost de acord cu cea mai recentă remaniere guvernamentală propusă de premierul Viorica Dăncilă. Șeful statului a semnat în această dimineață decretele prin care sunt numiți în Guvern Ramona Mănescu, la Externe, Nicolae Moga, la Interne, și Mihai Fifor în funcția de vicepremier pentru parteneriate strategice. Noii miniștri depun jurământul la ora 11:00.

Klaus Iohannis a semnat decretele prin care pleacă din funcțiile respective Carmen Dan și Teodor Meleșcanu, iar, în același timp, sunt numiți în Guvern Nicolae Moga și Ramona Mănescu. Aceștia din urmă vor fi noii miniștri ai afacerilor interne, respectiv externe.
Nicolae Moga și Ramona Mănescu sunt noii miniștri ai afacerilor interne, respectiv externe.

De asemenea, șeful statului a semnat decretul prin care Mihai Fifor devine vicepremier pentru implementarea parteneriatelor strategice.

Nicolae Moga, propunerea de la Interne, este senator de Constanța în legislaturile 2008-2012, 2012-2016 și 2016-2020. În a doua legislatură, a ocupat și funcția de vicepreședinte al Senatului în Biroul Permanent.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here