Președintele interimar al PNL Argeș, Alina Gorghiu, întâlnire cu primari și oameni de afaceri la Câmpulung

qrf

Astăzi, la Câmpulung a avut loc ședința Biroului Politic interimar al PNL Argeș. ”Astfel de întruniri politice ale conducerii județene cu implicarea birourilor locale vor avea loc și în perioada următoare în alte zone din județ”, transmite conducerea PNL Argeș.

În cadrul întrunirii Biroului, președintele interimar al PNL Argeș, Alina Gorghiu, a prezentat o analiză a situației politice naționale și deciziile care au fost luate în plan guvernamental. De asemenea, au fost validate mai multe adeziuni, au fost abordate diverse teme organizatorice și au fost adoptate anumite hotărâri.

Președintele PNL Alina Gorghiu a avut mai multe întâlniri cu colegii primari din zona Muscel, cu liberalii din organizația PNL Câmpulung și cu oameni de afaceri. Totodată, Alina Gorghiu a participat la o întâlnire cu primarul orașului Câmpulung, Elena Lasconi, în cadrul întrevederii fiind abordată tema continuării colaborării dintre PNL și USR în plan local și promovarea unor proiecte pentru dezvoltarea municipiului”, mai transmit reprezentații PNL Argeș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here